Seminari sobre els usos de la fotografia en la Guerra Civil Espanyola

15.01.18 |

El fotògraf, historiador i documentalista Ricard Martinez impartirà un seminari sobre els usos de la fotografia en la Guerra Civil Espanyola, a l'Escola Grisart del 7 de febrer al 7 de març.

El seminari Bales de Plata, posa el focus en el treball dels fotògrafs que van registrar aquella guerra. No només el destacat col·lectiu de fotògrafs espanyols, sinó també l'important flux de fotoperiodistes internacionals que, empesos per l'auge del nazisme i motivats per l'antifeixisme, van passar per la Península. Amb les seves càmeres, es van involucrar en un combat terrible de mirades, bombes i bales. Tots ells van publicar els seus treballs en revistes i diaris internacionals i van començar un nou llenguatge que ha perdurat fins als nostres dies.

El seminari s'organitza en commemoració del 80è aniversari de la Guerra Civil Espanyola. Es complementa amb l'exposició Centelles vist per Centelles, imatges de la Guerra Civil. La mostra s'inaugurarà el dijous 8 de febrer de 2018 a les 18.30h, a Grisart.

 

Tornar a notícies

On som

Centre Cultural La Casa Elizalde
València, 302
08009 Barcelona
T. 934 880 590
F. 934 875 275

finestres@finestresdelamemoria.org
casaelizalde@casaelizalde.com

www.casaelizalde.com

Centre Cultural la Casa Elizalde