Comparteix les teves fotografies

Finestres de la memòria neix amb l'objectiu de crear un fons fotogràfic que serveixi de testimoni del passat del barri i d'oferir una eina cultural i educativa a l'abast de tothom. Per aconseguir-ho necessitem la vostra col·laboració. Animeu-vos a compartir les vostres fotografies! Entre tots construirem la memòria fotogràfica de la Dreta de l'Eixample.

Venint a La Casa Elizalde

Per col·laborar en el projecte podeu portar les vostres fotografies a La Casa Elizalde. Un cop aquí, les digitalitzarem i us retornarem les originals, en un termini màxim d'una setmana. Les imatges recollides passaran a formar part de l'arxiu fotogràfic de Finestres de la memòria i es publicaran al web. Les instantànies poden ser de qualsevol àmbit temàtic, sempre que estiguin realitzades dins els límits territorials de la Dreta de l’Eixample (veure mapa) i abans de l'any 1980.

Des del teu ordinador

Per publicar les fotografies des del teu ordinador al web de Finestres de la memòria, només cal estar registrat i pujar les imatges i els seus continguts associats.

Puja les teves fotografies