Registre

Per compartir les fotografies és necessari omplir el següent formulari:

Una adreça de correu vàlida. Tots els correus provinents del sistema seran enviats aquí. L'adreça no es fa mai pública i només s'utilitzarà en el cas que desitgeu rebre una nova contrasenya o notificacions per correu.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges escombraries.
Image CAPTCHA
Introdueixi els caràcters que apareixen a la imatge.
Autoritzo al Centre Cultural La Casa Elizalde, Ajuntament de Barcelona-Districte de l’Eixample perquè pugui utilitzar les fotografies cedides, per formar part del projecte Finestres de la memòria, el seu lloc web i altres publicacions que se’n puguin derivar.
Les fotografies estan protegides pel dret de la propietat intel•lectual. Per tant, cal assegurar-se de tenir el permís o el dret a exposar-les. Les imatges de persones estan protegides pel dret a la imatge, cal assegurar-se de tenir el permís o el dret a exposar-les. A Internet es poden reproduir les imatges i/o vídeos amb molta facilitat, pel que cal assegurar-se de tenir tots aquests permisos.