Minute

16.03.14 - Espectacle familiar

Simpatia, tendresa i moltes sorpreses ens esperen...En un temps en què la fotografia digital ha deixat enrere l’època dels rodets i els revelats i on ningú es preocupa del nombre de fotos que realitza, un aficionat a la fotografia es passeja per pobles i ciutats amb la seva antiga càmera de fotos, cercant aquelles cares que ell considera més fotogèniques.
Per aquest peculiar fotògraf, la ciutat és l’escenari perfecte i tu pots ser el seu proper retrat. La seva càmera no deixa indiferent a ningú, produint somriures, ganyotes i un munt de sorpreses.
Minute és un espectacle de carrer que pretén recuperar per uns minuts un ofici que ha mort amb el pas del temps i que omplirà els seus carrers d’humor.

Intèrpret: Jaume Jové, de la Cia Jam

 

Us convidem a visitar l'exposició Tal com érem. Retrats de veïns i veïnes de la Dreta de l'Eixample, a La Casa Elizalde, el mateix dia de l'espectacle d'11 a 14 h.

Per tots aquells que veniu amb cotxe mireu bé el vostre itinerari! És la Marató de Barcelona i podríeu tenir dificultats per arribar a La Casa Elizalde. Consulteu aquest web.

Intèrprets: Jaume Jové Martí

 

Diumenge 16 de març a les 12 h

Preu de l'entrada: 3,50 €

Tornar a esdeveniments

On som

Centre Cultural La Casa Elizalde
València, 302
08009 Barcelona
T. 934 880 590
F. 934 875 275

finestres@finestresdelamemoria.org
casaelizalde@casaelizalde.com

www.casaelizalde.com

Centre Cultural la Casa Elizalde