Activitat — Finestres

Col·labora amb la nova exposició de Finestres de la memòria!

portada te'n recordes.jpg

Finestres de la memòria prepara una nova exposició fotogràfica que serà al voltant de la fotografia domèstica dels anys setanta a l’Eixample i necessitem la teva col·laboració!

Per la realització de l’exposició estem buscant fotografies (des dels anys 60 fins als 80) que reflecteixen la situació de canvi social i polític que es vivia en aquella època a Barcelona. Imatges que mostrin noves maneres de fer en el terreny social i afectiu, noves pràctiques culturals, nous espais i objectes de consum i, també, fotografies on es vegi el compromís polític que va representar la dècada de 1970 amb manifestacions i protestes. 

Tens fotografies de la manifestació que reclamava l’Estatut d’Autonomia de Catalunya l’11 de setembre de 1977? O del tancament al Convent dels Caputxins de Sarrià l’any 1966? Vas assistir a les primeres Jornades de la Dona al juny de 1976 o a algun concert dels Setze Jutges?

Si tens imatges d’aquests fets, del barri de l’Eixample o rodalies t’animem a que et posis en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic finestres@casaelizalde.com o bé trucant al 93 488 05 90.

Anima’t, només amb l’ajuda i col·laboració dels ciutadans pot ser possible aquest projecte!