Activitat — Fem barri

El Consorci de Normalització Lingüística acull una exposició de “Finestres de la Memòria”

Pl Catalunya.jpg

El Consorci de Normalització Lingüística de l’Eixample acull, fins el 14 de juny, una exposició amb fotografies de “Finestres de la Memòria” que recullen moments de la història de la Dreta de l’Eixample des de la seva construcció. La mostra “Finestres de la memòria.

El Consorci de Normalització Lingüística de l’Eixample acull, fins el 14 de juny, una exposició amb fotografies de “Finestres de la Memòria” que recullen moments de la història de la Dreta de l’Eixample des de la seva construcció. La mostra “Finestres de la memòria. Dreta de l’Eixample” està oberta al públic al carrer Mallorca 115 de Barcelona i es poden veure des de casaments, interiors de botigues, festes populars, passeigs, fins a un accident de cotxe al carrer Aragó.

El projecte Finestres de la memòria té com a objectiu potenciar la identitat de la Dreta de l’Eixample i recull moments quotidians de diverses èpoques des de la construcció del barri, gràcies a la digitalització de fotos antigues que van aportant els ciutadans i de comentaris i relats que han passat de generació en generació. “El patrimoni fotogràfic desapareix amb facilitat. Massa vegades hem vist caixes de fotografies en contenidors, després de que s’hagués buidat algun pis. Volem  posar en valor aquest patrimoni, les memòries dels veïns i veïnes” , explica la directora de La Casa Elizalde, Maite Esteve.