Activitat — Amb les escoles

Exposició ‘Memòries futures’ dels alumnes de l’Institut Escola Eixample

Finestres i les escoles

Memòries futures és el projecte educatiu de Finestres de la memòria realitzat amb un grup d’alumnes de l’Institut Escola Eixample amb qui ens vam atrevir a imaginar el nostre futur, tant en l’àmbit personal com de comunitat.

A partir del treball amb les imatges de l’arxiu fotogràfic digital de Finestres de la memòria s’han dut a terme diferents fotomuntatges que expressen els imaginaris utòpics o distòpics que el grup de joves ha fet amb l’ajuda de l’artista Manel Ros.

A l’exposició, sota el títol ‘Memòries Futures. Vita Somnium‘, es van representar els desitjos, preocupacions i crítiques de la societat actual, així com l’aïllament social, la pèrdua de qualitat de vida i certes tradicions, els conflictes bèl·lics, però també el progrés tecnològic.

Amb la participació dels alumnes i les alumnes Sandra Costafreda Durán, Berta Solé Recio, Dario Lojo Pérez, Laia Pont De Jesus, Carlos Fernández Rodríguez, Laia Bladé Moreso, Berta López Sánchez, Piotr Lipski, Sandy Linares Hernández, Marc Naranjo Díaz, Alejandro Segura Fernández, Amaro Undurraga Quintana i el professor Jesús Núñez López.

Un projecte de Finestres de la memòria amb la col·laboració de l’Institut Escola Eixample.