Activitat — Fem barri, Finestres recomana

Fes Sant Jordi a les llibreries del barri

Jaimes004b.jpg

23 d'abril de 2020

Aquests dies de Sant Jordi també volem apropar-te a les iniciatives de les llibreries veïnes de La Casa Elizalde i compartir les propostes que ofereixen algunes d’elles. T’animem a consultar les seves webs i xarxes socials, on trobaràs un munt de recomenacions literàries i maneres de seguir celebrant la Diada.

Esperem que trobis tot el busques en les llibreries del barri i fes Sant Jordi cada dia!

La Documenta
Al seu canal d’Instagram van publicant vídeos de recomenacions de llibres i lectures essencials. Pots comprar els llibres a travès de la seva botiga online i te’ls portaran a casa o esperar-te i recollir-los un cop la llibreria obri de nou. Consulta el seu catàleg online!

Jaimes
Per aquest Sant Jordi la llibreria francesa del barri proposa xecs regal i xecs de llibres que enviaran per correu electrònic.

Laie
Han engegat l’Operació 23-A, una campanya per regalar llibres personalitzats. També han organitzat un concurs de dibuix per als més petits.

La Papereria/Llibreria Canuda
L’única llibreria que segueix oberta! També trobaràs recomenacions de llibres per aquest Sant Jordi i molt més.

La Central
Una altra llibreria que proposa xecs regal, però a més a més la iniciativa “Llibres amagats”, que et permet triar la temàtica literària que més t’agrada per rebre després a casa tres llibres relacionats amb aquesta temàtica seleccionada a través de la seva web. Tota una sorpresa!

La Casa del Llibre
La gran llibreria del barri que, a part de recomenar lectures, també regala una totebag si realitzes una compra superior a 25€.

 Altair
Una llibreria de referència a la ciutat que recomana interessants publicacions i ofereix xerrades en directe a Instagram amb els seus experts en viatges arreu del món.

L’Obaga
La Llibreria Obaga anima a participar a la campanya de prevenda dels llibres que pots recollir a la botiga a la fi del confinament. Simplement cal adquirir un cupó que es podrà bescanviar en el seu import per llibres quan la llibreria torni a obrir. Atenció, de regal donaran una xapa amb el càrrec triat!

La Impossible
Compra, reserva, encarrega llibres, regala xecs… Això és el que aquesta llibreria del carrer Provença t’ofereix per Sant Jordi. Això i molt més!

Malpaso
Celebra Sant Jordi amb un homenatge a les llibreries i fent que els seus llibres puguin arribar a tothom. A més, ofereix un 5% de descompte en tots els llibres i enviament gratuït en novetats.