Activitat — Fem barri

Fira Modernista de la Dreta de l’Eixample

FIRA MODER xx.jpg

Del 26 al 28 de maig

La Dreta de l’Eixample celebra la seva Festa Major recordant els orígens del barri amb la 13a Fira Modernista, un moviment cultural del qual podem trobar un bon nombre de monuments representatius als carrers de l’Eixample.

Precisament enguany, Barcelona commemora el 150 aniversari del naixement d’un dels grans representants, d’aquest moviment: Puig i Cadafalch. A la Fira Modernista podrem aprofitar per conèixer-lo de més a prop, ja que el barri l’hi ha dedicat un espai molt especial.

A la Dreta de l’Eixample, el carrer Girona s’omple d’activitats i es converteix en una gran rambla per on tothom que us hi acosteu, podreu passejar i gaudir dels jocs, concerts i activitats que s’han programat juntament amb les d’altres indrets del barri, com el passeig de Sant Joan, el passatge Bocabella, el claustre de la Parròquia de la Puríssima Concepció o el Mercat de la Concepció.

Finestres de la memòria també estarà present a la Fira amb el taller de fotografia antiga El Fotògraf minuter. Vine i descobreix com eren les fotografies de carrer d’abans. Fotografies analògiques, revelades…en un instant!

Lloc: C/Girona, entre València i Mallorca
Horari: divendres 26 i dissabte 27 de 17.30 a 20h, diumenge 28 de 11 a 13h

Us esperem per gaudir d’aquest programa ple d’activitats celebrant la riquesa històrica i patrimonial del barri.