Activitat — Fem barri, Finestres recomana

Receptari dels veïns i veïnes del barri

#Fembarri

“Receptes amb cor” recull 35 receptes, primers, segons plats i postres, del receptari tradicional de persones usuàries del Projecte Radars dels barris de la Dreta de l’Eixample i el Fort Pienc. Un petit llibre fet amb molt amor que posa en valor la memòria i la cultura popular a través de la cuina de casa nostra.

El receptari ha estat liderat pel Centre de Serveis Socials de la Dreta de l’Eixample i el Centre de Serveis de Fort Pienc, ha rebut el suport del projecte Radars i ha comptat amb la participació de veïnes i veïns, serveis i entitats dels dos barris, com l’Espai de Gent Gran Transformadors, el Casal Carlit i l’Espai de Gent Gran Fort Pienc, el Centre de dia Vincles i el CAP Passeig de Sant Joan.

El Districte de l’Eixample ha coordinat i editat aquest petit llibre en el marc de l’any de Barcelona, Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible, un esdeveniment que serà el full de ruta que caldrà seguir en les polítiques alimentàries per als propers anys a la ciutat.

Al receptari trobareu molts plats tradicionals de cullera i cocció lenta, amb tècniques culinàries que s’estant perdent com l’escabetx i productes plenament mediterranis.